desktop-aed

AED.nl is een webshop voor de AED-hulpverlener. AED.nl heeft alleen de betrouwbaarste AED’s met bijbehorende accessoires en oefenmaterialen die nodig zijn voor succesvol reanimeren en defibrilleren.

aed-logo

Webshop design

De webshop AED.nl heeft een moderne look & feel gekregen waarbij de focus op gebruiksvriendelijkheid ligt. Bij een webshop is het zeer belangrijk dat de bezoeker snel weet hoe de webpagina’s in elkaar zitten en zich snel een weg kan vinden naar hetgeen hij opzoek is.

WEBSHOP ONTWIKKELING

De webshop is opgezet in Drupal 7 waardoor de webshop op de meest recente versie van Drupal draait en hierdoor ook een goede beveiliging heeft. Ook technisch is er tot in de details over de gebruiksvriendelijkheid van de website gedacht. Zo is er een gemakkelijke weergave van foto’s waardoor bezoekers eenvoudig alle foto’s van een product op groot formaat kunnen bekijken.

uitgelicht-onderdeel-1

Smart Search

Door het toevoegen van Smart Search aan de website hebben we het voor de bezoeker nog makkelijker gemaakt om door de website te zoeken. Wanneer een bezoeker de zoekfunctie gebruikt wordt er automatisch gezocht in de webshop. Zo kunnen bezoekers vanuit de zoekfunctie al direct het gewenste resultaat tegenkomen en daar naar toe navigeren. Dit scheelt de voor de bezoeker een tussenstap van een zoekresultaten pagina wat de gebruiksvriendelijkheid verbeterd.

google-adwords

GOOGLE ADWORDS

Sebwite beheert de Google AdWords campagne voor AED.nl. De campagnes worden dagelijks gemonitord en worden wekelijks bijgestuurd. We analyseren de zoekwoordlijsten en bepalen nieuwe uitsluitingszoekwoorden. We focussen ons bij de campagne niet op het aantal kliks of weergaves maar op het aantal conversies. Door de koppeling met de webshop worden de conversies nauwkeurig bijgehouden.

Ook maken we bij de Google AdWords campagne gebruik van Google Shopping zodat de producten worden getoond bij de SERP (Search engine results page).

Bekijk onze andere cases
Energie in beeld

Voor Energie in Beeld heeft Sebwite een nieuwe WordPress website ontwikkeld en een aantal unieke Sebwite Layouts toegevoegd. Deze tool is ontwikkeld door een samenwerking tussen de netbeheerders Enexis, Liander en Stedin.

Rotterdam in bedrijf

Het boek en website “Rotterdam in bedrijf” gaat over mensen die Rotterdam een smoel geven.

Doublepoint

Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in de virtuele schappen van Doublepoint.