desktop-artemis
responsive-design-artemis

Academie Artemis

Academie Artemis is een hogeschool voor styling en vormgeving, gericht op interieur, mode, media, food en retail. Academie Artemis biedt de voltijdopleiding Bachelor Allround Styling en 6 deeltijdopleidingen. Daarnaast biedt de academie verschillende basiscursussen op het gebied van styling en vormgeving.

Responsive webdesign

De website heeft een responsive webdesign wat inhoud dat de website zich aanpast aan het schermformaat waarmee de website wordt bekeken. Hiermee heeft de bezoeker altijd de beste gebruikerservaring.

uitgelicht-onderdeel-2

Samenwerking met externe vormgever

De nieuwe website voor Academie Artemis is in samenwerking met grafisch vormgeefster Nouchka Huijg (Nouch.com) ontwikkeld. Tijdens het ontwerpproces hebben Nouch en Sebwite goed overleg gehad om met hedendaagse technische mogelijkheden de grenzen op te zoeken.

WordPress maatwerk website

De website is geheel te onderhouden via het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress. Het beheersysteem is dusdanig ingericht dat de presentatie van de content geheel in de handen ligt van Academie Artemis. Zo zijn er meerdere templates gemaakt zodat iedere soort content op de perfecte manier kan worden gepresenteerd.

nieuwsbrief-artemis

Nieuwsbrief implementatie & Nieuwsbrief onTwerp

In de website is een koppeling gemaakt met het nieuwsbriefsysteem MailChimp. Bezoekers kunnen zich via de website inschrijven waarna de gegevens automatisch in MailChimp worden gezet.

Naast de koppeling met MailChimp heeft Sebwite ook een nieuwsbriefontwerp van Nouch omgezet naar een nieuwsbrief-template in MailChimp. Academie Artemis kan nu zelf via MailChimp nieuwsbrieven versturen en contactpersonen beheren.

Bekijk onze andere cases
De Waterval

Sebwite ontwikkelde een bijzondere website voor deze bijzondere basisschool.

Molta Luce

Molta Luce Verlichting is de design winkel in moderne en decoratieve verlichting voor zowel consumenten, interieurarchitecten en woning inrichters. Het bedrijf richt zich op het hogere segment: verlichting met kwaliteit en een bijzonder design.

Intelligent Nutrients

Intelligent Nutrients levert producten voor persoonlijke verzorging die veganistisch, vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met planten zijn.