desktop-artemis
responsive-design-artemis

Academie Artemis

Academie Artemis is een hogeschool voor styling en vormgeving, gericht op interieur, mode, media, food en retail. Academie Artemis biedt de voltijdopleiding Bachelor Allround Styling en 6 deeltijdopleidingen. Daarnaast biedt de academie verschillende basiscursussen op het gebied van styling en vormgeving.

Responsive webdesign

De website heeft een responsive webdesign wat inhoud dat de website zich aanpast aan het schermformaat waarmee de website wordt bekeken. Hiermee heeft de bezoeker altijd de beste gebruikerservaring.

uitgelicht-onderdeel-2

Samenwerking met externe vormgever

De nieuwe website voor Academie Artemis is in samenwerking met grafisch vormgeefster Nouchka Huijg (Nouch.com) ontwikkeld. Tijdens het ontwerpproces hebben Nouch en Sebwite goed overleg gehad om met hedendaagse technische mogelijkheden de grenzen op te zoeken.

WordPress maatwerk website

De website is geheel te onderhouden via het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress. Het beheersysteem is dusdanig ingericht dat de presentatie van de content geheel in de handen ligt van Academie Artemis. Zo zijn er meerdere templates gemaakt zodat iedere soort content op de perfecte manier kan worden gepresenteerd.

nieuwsbrief-artemis

Nieuwsbrief implementatie & Nieuwsbrief onTwerp

In de website is een koppeling gemaakt met het nieuwsbriefsysteem MailChimp. Bezoekers kunnen zich via de website inschrijven waarna de gegevens automatisch in MailChimp worden gezet.

Naast de koppeling met MailChimp heeft Sebwite ook een nieuwsbriefontwerp van Nouch omgezet naar een nieuwsbrief-template in MailChimp. Academie Artemis kan nu zelf via MailChimp nieuwsbrieven versturen en contactpersonen beheren.

Bekijk onze andere cases
ing. Mitchell van der Meij

ing. Mitchell van der Meij heeft zich volledig gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door de jarenlange ervaring en goede certificering beschikken zij over de juiste kennis om een kwaliteitsproduct te garanderen.

Decofleur

Decofleur is een groothandel in droogbloemen. Deze droogbloemen kunnen door Decofleur worden geverfd of gebleekt. Tevens bieden zij droogboeketten aan en importeren ze exoten uit meerdere werelddelen. Klanten vanuit heel Europa bestellen de producten onder andere via de webshop.