Mijn stage bij Sebwite:

“Ik heb het erg naar mijn zin en ik ga nu beginnen aan mijn eerste echte projecten.”

bart-leegwater

Bart loopt stage bij Sebwite

13-3-2015 door Bart Leegwater
stage-bij-sebwite

Mijn naam is Bart Leegwater, ik ben 22 jaar en ik volg de studie Interactieve Vormgeving op het Nova College in Haarlem. Op dit moment loop ik stage bij Sebwite als Front-end developer en houd ik mij bezig met het ontwikkelen van websites in het CMS WordPress.

Naast de kennis die ik opgebouwd heb tijdens mijn opleiding wilde ik mij meer verdiepen in web-ontwikkelingen in combinatie met HTML, SASS en de programmeertaal PHP. Na goed vooronderzoek kwam ik bij Sebwite in Lisse uit.

Sebwite is een gezellig en sfeervol bedrijf met leuke collega’s waar ik volledig meedraai met het team. In mijn eerste weken heb ik een leertraject doorlopen waarbij ik vanaf de basis een website leer ontwikkelen. Dit heeft me heel goed gedaan en dit zie je niet vaak terug bij andere bedrijven.

Ik heb het erg naar mijn zin en op dit moment ga ik beginnen aan mijn eerste echte projecten. De komende periode zie ik met vertrouwen tegemoet en verwacht nog veel nieuwe dingen te leren!

Geef een reactie

*