Magento bureau Amsterdam

Magento specialist

Wij ontwikkelen maatwerk webshops in Magento 2 waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en focus op conversie. Wij zijn een gecertificeerd Magento bureau en actief in de regio Amsterdam en door onze ervaring zijn wij in staat in een korte tijd een maatwerk webshop te bouwen. Hoe wij dit doen? Dat lees je hieronder!

Daarbij is Sebwite gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie en conversie-optimalisatie voor webshops. Op deze manier zijn wij zowel de technische partner als ondersteunende partner voor jouw webshop!

BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.

Bekijk case
Doublepoint

Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in de virtuele schappen van Doublepoint.

Bekijk case
Ook een Magento2-webshop laten bouwen?

We spreken graag met je af om de mogelijkheden en wensen te bespreken!

Neem contact op
Magento bureau Amsterdam

Gecertificeerd Magento bureau Amsterdam

Ons gespecialiseerde team van programmeurs zijn gecertificeerde Magento-programmeurs. Dit betekent dat iedere programmeur het kwaliteitslabel heeft dat Magento als vereiste kennisniveau definieert om webshops te bouwen. Dit is essentieel om een Magento webshop succesvol te implementeren en te onderhouden.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in webshop-optimalisatie in de vorm van zoekmachine-optimalisatie en conversie-optimalisatie. Wij helpen webshops met hun online succes!

Meer over Magento

Magento webshop laten bouwen door bureau in Amsterdam

Gebruiksvriendelijkheid & conversiegericht

Hoewel webshops in oorsprong op elkaar lijken is het erg belangrijk om bij het ontwikkelen te kijken naar het type product en de doelgroep die het product gaan kopen. Op basis van deze factoren dient er een bijpassend ontwerp en geschikte functionaliteiten te worden ingebouwd zodat een webshop op die manier conversiegericht is voor het specifieke product.

Magento maatwerk-extensie

Maatwerk Magento extensie laten ontwikkelen?

Het komt vaak voor dat er een speciale functionaliteit of koppeling moet worden gemaakt voor het optimaal laten werken van de webshop. Ons team heeft de kennis in huis om zelf maatwerk-extensies te schrijven voor Magento. Eén van onze maatwerk Magento-extensie was zelfs genomineerd voor een MeetMagento 2016 award!

Wij hebben ervaring met maatwerk-koppelingen met boekhoudsoftware, pakketdiensten, reviewsoftware, et cetera. In principe is alles via een zogeheten API door ons te koppelen.

Magento bureau Amsterdam

De partner voor de lange termijn

Als Magento bureau streven wij naar een langetermijnrelatie met onze klanten. Een webshop is namelijk nooit klaar en kan altijd weer meer getest en geoptimaliseerd worden. Bij Sebwite kiest u voor een partner die op pro-actieve wijze meedenkt en ondersteuning geeft.

Magento webshop onderhoud door bureau in Amsterdam

Magento webshop onderhoud

Een onderhoud van een webshop is zeer belangrijk. Hiermee voorkom je dat je webshop kwetsbaar is voor hackers en daarnaast zorg je er voor dat je up-to-date bent met de laatste technieken. Wanneer wij een Magento webshop updaten doen wij dit eerst op een afgeschermde test-omgeving waarna wij na uitvoerig testen de nieuwe versie op de live-omgeving plaatsen. Wij kijken hierbij uiteraard naar de doelgroep van de webshop om het beste moment in te plannen.

Kennismaken tijdens een vrijblijvend gesprek?

We komen graag langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op